გზავნილი
73. heretique (Off)
[ 23 Oct 2013, 17:51 ]
ციტატა: x.z. ar getanxmebi, rom mcire masshtabebit iqneboda, vidre axla... forma sheicvala torem arsi igive darcha. sadac ert tomaras wagartmevs, iq dagimonebs kidec. mokled mainc aqamde miva kacobrioba, tavidan rom daiwyos yvelaferi.
[Pasuxi][Cit]|
74. x.z. (Off)
[ 23 Oct 2013, 18:03 ]
ციტატა: heretique ver dagimonebs,radgan sistema ver gaumagrebs zurgs. ki batono,tavidan dacyebit aqamde miva,radgan ertxel ukve mivida,vxedavt.magram adamians axla aqvs gamocdileba,nanaxi aqvs bevri sistemis usamartloba.istorias tu maghalfardovan sityvebs da raghac ararsebul,haeridan motreul idealebs movashorebt,mxolod bindzuri dzarcva-gleja darcheba.amis danaxva sheidzleba iscavlos adamianma.tumca yoveltvis iyvnen ase moazrovne tipebi da gamocdileba 10saukunis cinac sakmarisi iyo...magram ravic.xom gitxari magaze ver shegedavebi metqi) ) veranairad ver davicyeb imis mtkicebas rasac ver vxedav.samagierod arsebobs -
[Pasuxi][Cit]|
75. donadoni (Off)
[ 23 Oct 2013, 18:20 ]
Chelios, xoda rom ereva magashia problema.dedamiwaze rac omebi xdeba da xdeboda 70 procenti religiur niadagze xdeba.da religia ert erti warmatebuli iaragia saxelmwiposi,ise rom icode.politikosebi da mgvdlebi ertad omoben.mgdlebi gmertis saxelit mouwodeben xalxs rom moklan meore meore adamiani.da locaven gvtis saxelit.es xom gvtis da iesos modzgvrebis sheuracyopaaa.rodisme mouwodebia iesos xalxistvis rom iometo?mitumetes saxelmwipos gulistvis.rodisme mouwodebia rom romelime saxelmwipos gulistvis ebrdzolat????????????????????
[Pasuxi][Cit]|
76. heretique (Off)
[ 23 Oct 2013, 18:38 ]
x.z., ar arsebobs :) iseve rogorc gmerti, eg ori erti da igivea.
[Pasuxi][Cit]|
77. Chelios (Off)
[ 23 Oct 2013, 18:43 ]
ციტატა: donadoni aravin ambobs xalxi xoceto,tavdacva sxva ramea ,ara kac klao ro weria ebraelebi rato xocavdnen mainc amden xalxs? Genocids uwyobdnen erebs gmertis brdzanebi,bavshvebis daxocvac moitxova da mat xo qondat mcneba ara kac kla?
[Pasuxi][Cit]|
78. x.z. (Off)
[ 23 Oct 2013, 18:47 ]
ციტატა: heretique eg ukve xatovani natqvamia ase vtqvat...) ) magis arseboba-ararsebobaze dava ar mimachnia sachirod.yvelam tavis tavshi chaixedos da modzebnos imedi) raghacas mainc ipovis
[Pasuxi][Cit]|
79. heretique (Off)
[ 23 Oct 2013, 18:50 ]
ციტატა: x.z. xatovani tqma ar aris. tumca am temas ar exeba am natqvamis axsna rom daviwyo.
[Pasuxi][Cit]|
80. donadoni (Off)
[ 27 Oct 2013, 0:04 ]
Chelios, mashin sxva mcneba iyo xo ici.mashin iyo tvali tvalis wil da kbili kbilis wil.magram iesos meshveobit gmertma es mcneba shecvala,mcnebit"giyvardes moyvasi sheni da vinc ert loyashi gagartyas meore miushvire".iesom kbili kbilis wil gaimeora,rom es unda sheecvalat mcnebit"vinc ert loyashi gagartyas meore miushvire".pirdapiri mititeba aris es iesosgan.
[Pasuxi][Cit]|

<<wina. | shemdegi>>
1,2,3...,9,10,11

Gverdi:

პასუხი თემაზე
მთავარ გვერდზე
Save .txt

პლიუსი თემას